De Koers!¡ van Willem Heuven

Jong, ambitieus, professioneel en student met ervaring. Zo kan je junior assistent audit Willem Heuven, 21 jaar oud en afkomstig uit Vriezenveen, wel omschrijven.

Willem (1999) is nog steeds de jongste medewerker van Koers!¡ maar zeker één om rekening mee te houden. ‘Sinds 2018 studeer ik de bachelor of Science in Accountancy (deeltijd) aan de Nyenrode Business Universiteit. Hier ben ik gestart na het behalen van mijn vwo-diploma. Ik werk dus sinds mijn 18e al 4 dagen per week in de accountancy. En één dag in de week volg ik colleges aan de universiteit. Door het studeren in deeltijd heb ik al richting de 6 jaar praktijkervaring op mijn naam staan, waarvan nu dik 3 jaar bij Koers!¡’.

Ondanks het soms pittige traject houdt Willem naast zijn werk nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen. ‘Ik sport meerdere keren per week (padel, sportschool en golf) en maak natuurlijk ook tijd vrij voor onze groep ‘de Toverscouts’, een vriendengroep gevormd vanuit Scouting.

Mijn Koers!¡ waarde

‘Mijn toegevoegde waarde binnen Koers!¡ is ten eerste mijn sociale vaardigheid. Ik stap gemakkelijk op mensen af. Ik ben, wanneer het kan, een sfeermaker binnen een team (al zeg ik het zelf). En ik kan door middel van communicatie een sterke band leggen met de cliënten in mijn portefeuille.’ Ook in de eindgesprekken met de klant kan Willem regelmatig rekenen op complimenten over zijn ‘gezellige gedrag’.

‘Ik zie dat dit mij ook wordt toevertrouwd binnen Koers!¡. Ik mag, sneller dan gewoonlijk binnen de accountancy, zelf veel dingen met bijvoorbeeld de directie van cliënten afstemmen. Hier ben ik dan ook erg blij mee. Dit past ook in mijn ambitie om komend jaar controleleider te worden’.

‘Ik vind het ook mooi om Koers!i te presenteren op evenementen om nieuwe collega’s te kunnen werven, ik vind het leuk om actief bezig te zijn met de toekomstige accountants’.

Werken bij Koers!¡

‘Het grootste voordeel voor mij van het werken bij Koers!¡ is dat Koers!¡ een klein kantoor is. Er is een informele sfeer waardoor alles te overleggen valt. Een paar voorbeelden hiervan zijn dat we onze eigen starttijd kunnen bepalen, tussen 07:30 en 09:00 (waarbij ik graag gebruik maak van 09:00). We hebben inspraak in ons salaris, de leaseauto en de vakantiedagen. Vrij nemen om te leren voor een tentamen is nooit een probleem. Kortom, bijna alles is mogelijk om je eigen Koers!¡ te bepalen.’

 

Quote van Willem: ‘ We zien wa en anders kiek we nog eemn’.

Neem contact op met Willem