De Koers!¡ van Willem Heuven

Jong, ambitieus, professioneel en student met ervaring. Zo kan je junior assistent audit Willem Heuven, 21 jaar oud en afkomstig uit Vriezenveen, wel omschrijven.

Willem (1999) is de jongste medewerker van Koers!¡ maar zeker één om rekening mee te houden. ‘Sinds 2018 studeer ik de bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)  aan de Nyenrode Business Universiteit. Hier ben ik gestart na het behalen van mijn VWO diploma. Ik werk dus sinds mijn 18e al 4 dagen per week in de accountancy. En één dag in de week volg ik colleges aan de universiteit. Door het studeren in deeltijd heb ik al 3 jaar praktijkervaring op mijn naam staan, waarvan nu 1 jaar bij Koers!¡’.

Ondanks het soms pittige traject houdt Willem naast zijn werk nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen. ‘Ik sport meerdere keren per week, geef leiding bij de Scouting en maak natuurlijk ook tijd vrij voor mijn vriendin en mijn vrienden. En doordat ik al aan het werk ben en nog thuis woon kan ik goed sparen voor bijvoorbeeld mooie vakanties en een eigen huis, natuurlijk in de omgeving van Vriezenveen’.

 

Mijn Koers!¡ waarde

‘Mijn toegevoegde waarde binnen Koers!¡ is ten eerste mijn sociale vaardigheid. Ik stap gemakkelijk op mensen af. Ben, wanneer het kan, een sfeermaker binnen een team (al zeg ik het zelf). En ik kan door middel van communicatie een sterke band leggen met de cliënten in mijn portefeuille.’

‘Ik zie dat dit mij ook wordt toevertrouwd binnen Koers!¡. Ik mag, sneller dan gewoonlijk binnen de accountancy, zelf veel dingen met bijvoorbeeld de directie van cliënten afstemmen. Hier ben ik dan ook erg blij mee.’

‘Daarnaast ben ik bezig met het implementeren van data-analyse binnen de controlepraktijk samen met mijn collega Tim. We hebben hiervoor diverse cursussen gevolgd en zijn momenteel druk aan de slag met een externe partij om de efficiëntie binnen de controlepraktijk te verbeteren.’

 

Werken bij Koers!¡

‘Het grootste voordeel voor mij van het werken bij Koers!¡ is dat Koers!¡ een klein kantoor is. Er is een informele sfeer waardoor alles te overleggen valt. Een paar voorbeelden hiervan zijn dat we onze eigen starttijd kunnen bepalen ,tussen 07:30 en 09:00. We hebben inspraak in ons salaris, de leaseauto en de vakantiedagen. Vrij nemen om te leren voor een tentamen is nooit een probleem. Kortom, bijna alles is mogelijk om je eigen Koers!¡ te bepalen.

 

Quote van Willem: ‘ Als iets verkeerd gaat, ku’j twee dingen doen. Baal’n en nog meer baal’n’.

neem contact op met Willem