werken bij Koers!¡

 

collega’s: 13

sinds: 2017

locaties: Enschede & Deventer

 

vacatures:

  • assistent audit

  • manager audit

  • controleleider

zie kansen en bepaal je eigen Koers!¡

Je eigen koers bepalen, daar geloven wij in. We bieden je daarom alle kansen om jouw talent verder te verdiepen en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betreft de arbeidsvoorwaarden bieden wij een flexibel pakket waarbij je zelf keuzes kunt maken op het gebied van:

  • Uren
  • Leaseauto
  • Salaris
  • Pensioen
  • Vakantiedagen

Dit alles zodat de voorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

 

wil jij je eigen Koers!¡ bepalen?

En zijn onze kernwaarden; samen, inspirerend en vertrouwen je op het lijf geschreven? Stuur ons dan je cv. We maken graag kennis.

——————————–

tel: 0570-24 40 49
info@koers-accountants.nl

assistent audit

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van en het ondersteunen bij de controleopdrachten. Je verzamelt hierbij informatie over de klant, brengt de huidige bedrijfsprocessen in kaart en signaleert aandachtspunten. Je bent pro actief, resultaatgericht hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit alles in een informele en dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng.

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. In beginsel zijn je taken gericht op de minder complexe posten. Wil jij groeien? Binnen onze organisatie bieden wij hiervoor voldoende mogelijkheden en faciliteiten. Voor deze functie ben je afwisselend op één van onze kantoren, op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit (of bijna in het bezit) van een Hbo-diploma en ben je bezig/of ga je starten met de master Accountancy.

——————————–

tel: 0570-24 40 49
info@koers-accountants.nl

manager audit

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de controleopdracht, projectbeheersing, het bouwen en onderhouden van de klant- en partnerrelaties en het zorgdragen voor ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten. Tevens wordt focus op één van de deelgebieden HR, IT, Commercie, Kwaliteit of Finance verwacht. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng. Dit alles vanuit de visie: meer zien, beter navigeren.

In deze functie ben je met name op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Daarnaast ben je bereid om met enige regelmaat onze kantoren in Enschede en Deventer te bezoeken. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. Wil jij groeien? Binnen onze organisatie bieden wij hiervoor voldoende mogelijkheden en faciliteiten. Inclusief de mogelijkheid om in de nabije toekomst door te groeien naar de rol van vestigingsleider, directeur/partner

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een afgeronde master Accountancy/titel RA.

——————————–

tel: 0570-24 40 49
info@koers-accountants.nl

controleleider

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

Cijfers om te controleren, talent om te navigeren. Bij Koers!¡ strategische accountants kunnen we door meer te zien beter navigeren. Dat betekent dat wij bedrijven helpen om op basis van cijfers nieuwe perspectieven te zien.

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de aansturing & uitvoering van de controleopdracht en het bouwen en onderhouden van de klantrelaties. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng.

Voor deze functie ben je afwisselend op één van onze kantoren, op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit  van een HBO-diploma en in het bezit van, of bezig met, je master in Accountancy.

———————————

tel: 0570-24 40 49
info@koers-accountants.nl