Werken bij Koers

Collega’s: 10
Sinds: 2017
Locaties: 2

Zie kansen en bepaal je eigen koers

Je eigen koers bepalen, daar geloven wij in.
We bieden je daarom alle kansen om jouw talent te verdiepen en je persoonlijk te ontwikkelen.

Wat betreft de arbeidsvoorwaarden bieden wij een flexibel pakket aan waarbij jij, binnen het budget, zelf keuzes kunt maken op het gebied van:

  • Uren
  • Leaseauto
  • Salaris
  • Pensioen
  • Vakantiedagen

Dit alles zodat de voorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Zodoende kun jij je eigen koers bepalen.

Wil jij je eigen koers bepalen en zijn onze kernwaarden samen, inspirerend en vertrouwen je op het lijf geschreven? Stuur ons een mail en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

contact opnemen

Tel: 0570-24 40 49
Mail: info@koers-accountants.nl

Assistent audit

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van en het ondersteunen bij de controleopdracht. Dit zal in beginsel gericht zijn op de minder complexe posten en jouw ontwikkeling bepaald hoe snel je de complexere posten kan oppakken. Dit alles in een informele en dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. In onze groeiende organisatie bieden wij hierbij voldoende mogelijkheden en faciliteiten.
Om je thuis te voelen bij Koers en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een HBO-diploma en bezig/gaat starten met de master Accountancy.

contact opnemen

Tel: 0570-24 40 49
Mail: info@koers-accountants.nl

Controleleider

Cijfers om te controleren, talent om te navigeren. Bij Koers strategische accountants kunnen we door meer te zien beter navigeren. Dat betekent dat wij bedrijven helpen om op basis van cijfers nieuwe perspectieven te zien.

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van de controleopdracht, het bouwen en onderhouden van de klantrelaties. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng. Om je thuis te voelen bij Koers en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een HBO-diploma en bezig met de master Accountancy.
contact opnemen

Tel: 0570-24 40 49
Mail: info@koers-accountants.nl

Manager audit

In onze controlepraktijk ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de controleopdracht, projectbeheersing, het bouwen en onderhouden van de klant- en partnerrelaties en het zorgdragen voor ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten. Tevens wordt focus op één van de deelgebieden HR, IT, Commercie, Kwaliteit of Finance verwacht. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng.
Dit alles vanuit de visie: meer zien, beter navigeren.

Vanuit onze visie en groei zijn er tevens mogelijkheden om in de nabije toekomst door te groeien naar de rol van vestigingsleider, directeur/partner.
Om je thuis te voelen bij Koers en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een afgeronde master Accountancy/titel RA.

contact opnemen

Tel: 0570-24 40 49
Mail: info@koers-accountants.nl