werken bij Koers!¡

 

collega’s: 13

sinds: 2017

locaties: Enschede & Deventer

 

vacatures:

 • assistent audit

 • manager audit

 • controleleider

 • stagiair audit / duaal traject

zie kansen en bepaal je eigen Koers!¡

Je eigen koers bepalen, daar geloven wij in. We bieden je daarom alle kansen om jouw talent verder te verdiepen en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Wat betreft de arbeidsvoorwaarden bieden wij een flexibel pakket waarbij je zelf keuzes kunt maken op het gebied van:

 • Uren
 • Leaseauto
 • Salaris
 • Pensioen
 • Vakantiedagen

Dit alles zodat de voorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

wil jij je eigen Koers!¡ bepalen?

En zijn onze kernwaarden; samen, inspirerend en vertrouwen je op het lijf geschreven? Stuur ons dan je cv. We maken graag kennis.

——————————–

tel: 06 83 91 85 46
info@koers-accountants.nl

assistent audit

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

“Vanaf de start bij Koers!¡ kreeg ik meteen al veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Naast dat dit mij een goed gevoel geeft, is het ook ontzettend leerzaam. Binnen het team is de sfeer erg goed. Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor leuke dingen”.

In deze functie bij Koers!¡ ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van en het ondersteunen bij de controleopdrachten (vrijwillig). Je verzamelt hierbij informatie over de klant, brengt de huidige bedrijfsprocessen in kaart en signaleert aandachtspunten. Je bent pro actief, resultaatgericht hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit alles in een informele en dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng.

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. Je bepaald zelf je eigen tijdpad! In beginsel zijn je taken gericht op de minder complexe posten. Wil jij groeien? Binnen onze organisatie bieden wij hiervoor voldoende mogelijkheden en faciliteiten. Je krijgt een buddy die je begeleidt bij je werkzaamheden, waar je met je vragen terecht kan en die je wegwijs maakt bij Koers!¡. Ook faciliteren wij een coach op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak.

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit (of bijna in het bezit) van een Hbo-diploma en ben je bezig/of ga je starten met de master Accountancy.

Voor deze functie ben je afwisselend op één van onze kantoren, op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

——————————–

tel: 06 83 91 85 46

info@koers-accountants.nl

 

manager audit

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

“Het belangrijkste van onze specialistische aanpak is eigenlijk dat wij controleren weer leuk maken. Doordat wij meedenken en adviseren op strategisch niveau krijgen onze klanten meer inzicht, waardoor ze beter kunnen navigeren”.

In deze functie bij Koers!¡ ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de controleopdracht (vrijwillig), projectbeheersing, het bouwen en onderhouden van de klant- en partnerrelaties en het zorgdragen voor ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten. Tevens wordt focus op één van de deelgebieden HR, IT, Commercie, Kwaliteit of Finance verwacht. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng. Dit alles vanuit de visie: meer zien, beter navigeren.

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. Wil jij groeien? Binnen onze organisatie bieden wij hiervoor voldoende mogelijkheden en faciliteiten. Wij facilitairen onder andere een coach op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van vestigingsleider, directeur/partner.

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een afgeronde master Accountancy/titel RA. Voor deze functie ben je afwisselend op één van onze kantoren, op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

——————————–

tel: 06 83 91 85 46

info@koers-accountants.nl

controleleider

locatie:
Deventer / Enschede
uren:
in overleg te bepalen

“Het fijne aan werken bij Koers!¡ is dat het een klein kantoor is en dat de lijntjes kort zijn. Daarnaast is ook alles bespreekbaar binnen het team. Er wordt goed naar je geluisterd en ze staan open voor feedback. Je hebt een grote vrijheid met het indelen van je uren en je planning, vakanties zijn in overleg op elk moment in het jaar te plannen. En de doorgroeimogelijkheden zijn ook aanwezig”.

Cijfers om te controleren, talent om te navigeren. Bij Koers!¡ strategische accountants kunnen we door meer te zien beter navigeren. Dat betekent dat wij bedrijven helpen om op basis van cijfers nieuwe perspectieven te zien.

In deze functie bij Koers!¡ ben jij verantwoordelijk voor de aansturing & uitvoering van de controleopdracht (vrijwillig) en het bouwen en onderhouden van de klantrelaties. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en inbreng.

Bij ons staat centraal dat jij zelf de regie neemt over je eigen ontwikkeling en doorgroei. Wil jij groeien? Binnen onze organisatie bieden wij hiervoor voldoende mogelijkheden en faciliteiten. Wij facilitairen onder andere een coach op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak.

Om je thuis te voelen bij Koers!¡ en deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit  van een HBO-diploma en in het bezit van, of bezig met, je master in Accountancy. Voor deze functie ben je afwisselend op één van onze kantoren, op locatie bij de klant of vanuit huis aan het werk. Flexibiliteit hierin is belangrijk.

——————————–

tel: 06 83 91 85 46

info@koers-accountants.nl

stagiair audit / duaal traject

locatie:
Deventer / Enschede
opleiding:
hbo / wo
uren:
in overleg te bepalen

“Binnen Koers!¡ werkt een ontzettend leuke en vooral ook hechte club mensen die echt een team vormen. Iedereen staat voor elkaar klaar en eigenlijk alles is bespreekbaar. We kennen een heel informele sfeer binnen Koers!¡, we kunnen ontzettend met elkaar lachen en als je in een spijkerbroek en op sneakers naar kantoor komt dan kijkt niemand raar op”.

Een stage of duaal traject bij Koers!¡ strategische accountants houdt in dat wij samen kijken welke Koers!¡ jij wil varen. Jij hebt de kans om te kijken wat er echt bij jou past en waar jij gelukkig van wordt.

Jij wordt onderdeel van ons team en we nemen je graag mee naar onze klanten om praktijkervaring op te doen. Natuurlijk krijg je begeleiding waar nodig.

Past deze Koers!¡ bij jou:

 • Direct aan de slag voor onze klanten
 • Voorbereiden en uitvoeren van opdrachten
 • Bijdragen aan controles (vrijwillig)
 • Bedrijfsprocessen analyseren en controleren

Interesse? Stuur ons dan je CV en motivatie. We maken graag kennis.

——————————–

Meer weten?
tel: 06 83 91 85 46

info@koers-accountants.nl