De Koers!¡ van Melvin Houben

Een doorzetter, punctueel met een grote interesse voor IT. Zo kan je junior assistent audit Melvin wel omschrijven!

Mijn naam is Melvin Houben, ik ben 24 jaar oud en woon in Apeldoorn. Mijn functie binnen Koers!i is junior assistent audit. Vanaf januari 2023 ben ik officieel in dienst gekomen bij Koers!i. Echter ken ik Koers!i al vanaf 2019. In 2019 heb ik hier stage gelopen vanuit mijn HBO opleiding Accountancy. Na mijn stages heb ik in de zomervakanties Koers!i meermaals ondersteund.

Nadat ik mijn opleiding HBO Accountancy had afgerond ging ik bij een ander groot accountantskantoor werken. Alleen kwam ik er na drie maanden achter dat een groot accountantskantoor niet goed bij mij past. Toen heb ik Tim Huiskes geappt met de vraag of Koers!i nog op zoek was naar medewerkers. Na dit appje kreeg ik bericht van Dennis Schipholt dat ik op gesprek kon komen. Tijdens het gesprek had ik al gelijk het gevoel van Ouwe-jongens-krentenbrood.

Tijdens de periode na mijn stage bij Koers!i tot het moment dat ik hier in vaste dienst kwam, is mijn interesse over Power BI toepassen in de controlepraktijk gegroeid. De mogelijkheden over data-analyse heb ik uitgelegd aan Dennis Schipholt en hij zag hier kansen in. Dus toen ik in dienst kwam hebben we samen afgesproken dat ik naast mijn controlewerkzaamheden mij ook ging bezig houden met data-analyse.

Nu werk ik alweer 11 maanden bij Koers en ben ik niet alleen bezig met controlewerkzaamheden, maar bouw ik ook samen met mijn collega Tim Huiskes aan een data-analyse afdeling binnen Koers!i door Power BI in te zetten als data-analyse tool.

Daarnaast is mijn interesse in IT ook erg groot en wordt ik ook wel de IT-specialist van Koers!i genoemd.

Mijn Koerswaarde!¡

De koers die ik vaar binnen Koers!i is het ondersteunen bij controleopdrachten voor klanten in verschillende branches. Daarnaast spar ik veel met mijn collega Tim Huiskes over het leuker en efficiënter maken van de controle binnen Koers!i door de inzet van Power BI. Om Power BI optimaal in te zetten zit ik iedere maand, één week bij Zaakkracht om mijn skills op Power BI gebied te verbeteren en begeleiding te krijgen van de BI consultent Niek Beld.

Werken bij Koers!¡

Het is fijn om bij Koers!i te werken, omdat het een kleine organisatie betreft en er korte lijntjes zijn binnen de organisatie. Tevens heb ik heb ik aangegeven dat ik mij graag wil verder ontwikkelen op het gebied van Power BI en Dennis heeft mij alle ruimte gegeven om mij hierin verder te ontplooien.

Quote van Melvin: ”Doe wat je leuk vindt, dan is het geen werken”.

Neem contact op met Melvin