De Koers!¡ van Billy Trakoondaptong

Enthousiast, leergierig en doorzetter. Zo kan je assistent accountant audit Billy Trakoondaptong wel omschrijven!

Billy Trakoondaptong is sinds een aantal maanden werkzaam bij Koers!¡ als Assistent Accountant Audit.

“Eind 2004 ben ik samen met mijn moeder naar Nederland gekomen. De eerste jaren hier heb ik geïnvesteerd in het leren van de taal. Steeds een stapje hoger, via vmbo 1 naar 4 Havo. Daar heb ik er voor gekozen om eerst een MBO opleiding te doen omdat ik voor mijn gevoel de taal nog onvoldoende machtig was. Uiteindelijk heb ik niveau 4 detailhandel in ROC van Twente gekozen. Tijdens mijn MBO periode kwam ik erachter dat ik de vakken bedrijfsadministratie en bedrijfseconomie leuk vind. Er kwam een opleidingen open dag op school en er werd een verkorte HBO Accountancy Associated Degree van twee jaar aangeboden in Arnhem. En ik besloot hier voor te gaan.

Uiteindelijk besloot ik om naast mijn studie te gaan werken zodat ik de theorie ook gelijk in praktijk kon brengen. In eerste instantie heb ik gekozen voor de samenstelpraktijk omdat ik graag wilde weten hoe de jaarrekening te stand komt. Na 3,5 jaar te hebben gewerkt in de samenstelpraktijk was ik nieuwsgierig naar de auditpraktijk en om die reden heb ik gesolliciteerd bij Koers.

Werken bij Koers!¡

Koers spreekt mij erg aan vanwege de kleinere omvang van het bedrijf. Ook is er voldoende begeleiding, wel zo fijn aangezien ik helemaal nieuw ben in de auditpraktijk. Daarnaast vind ik het leuk om een onderdeel te zijn van een team met jonge mensen.

Daarbij wordt er veel geïnvesteerd in de medewerkers. Er worden opleidingsmogelijkheden aangeboden en er wordt van je verwacht dat je twee cursussen per jaar volgt, dat vind ik motiverend!

Mijn Koerswaarde!¡

Ik heb 3,5 jaar in de samenstelpraktijk gewerkt en die basis heb ik om in de audit te kunnen werken.

 

 

Quote

“Je best doen is niet genoeg, uiteindelijk gaat het om het resultaat.“

Neem contact op met Billy