De Koers!¡ van Anita van Assen

Met kwaliteit voorop haar eigen koers bepalen. Zo kan je junior assistent audit Anita van Assen, 26 jaar oud, wel omschrijven.

Anita (1995) is junior assistent audit binnen Koers Strategische Accountants. “Ik ben 5 jaar geleden begonnen met de opleiding HBO-accountancy op het Saxion in Enschede. Toen ik bijna klaar was met mijn HBO-accountancy ben ik me gaan oriënteren op toekomstige werkgevers. Ik herinnerde me nog dat Dennis Schipholt anderhalf jaar eerder op een netwerkborrel van het Saxion aanwezig was en dat we elkaar toen hebben gesproken. Koers!¡ leek me een leuke werkgever en zodoende heb ik gesolliciteerd. Sinds september 2020 ben ik 4 dagen per week werkzaam bij Koers!¡. Daarnaast volg ik op vrijdag college bij de Nyenrode Business Universiteit. Eerst heb ik de pre-master gevolgd en nu ben ik bezig met de master Accountancy”.

Mijn Koers!¡waarde

“Kwaliteit is iets wat ik erg belangrijk vind. Ik leg mijn werkzaamheden in de dossiers op gestructureerde wijze vast. Daarnaast heb ik een rustige manier van communiceren en ben ik een goede luisteraar”.

Werken bij Koers!¡

“Vanaf de start bij Koers!¡ kreeg ik meteen al veel verantwoordelijkheden. Naast dat dit mij een goed gevoel geeft, is het ook ontzettend leerzaam. Bij Koers!¡ is veel mogelijk. Je kunt je eigen Koers bepalen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op vaktechnisch gebied. Aangeven wat je leuk vindt is daarbij belangrijk. Voor mij persoonlijk is een goede sfeer ook erg belangrijk. Binnen het team is de sfeer hier erg goed. Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor leuke dingen. Zo hebben we als teamuitje gegolfd, gebingood en onze eigen pub quiz gespeeld”.

 

Een quote die me enorm inspireert is
“Ervaring zegt je wat je moet doen, vertrouwen staat je toe het te doen.”

neem contact op met Anita