De Koers!¡ van Jennifer Monninkhof – Tsu

Ambitieus, verantwoordelijk en enthousiast. Zo kan je Audit Manager Jennifer Monninkhof-Tsu, 38 jaar oud en woonachtig in Oldenzaal, wel omschrijven.

Jennifer Monninkhof-Tsu  (1983) is Audit Manager binnen Koers Strategische Accountants. “Ik ben op Aruba geboren en woon sinds 2009 in Oldenzaal. Al sinds de basisschool vond ik het beroep accountancy heel interessant. Na een zijstap richting Bedrijfseconomie ben ik toch terug gegaan naar mijn oorspronkelijke ambitie, de accountancy. Na een intensief traject heb ik eind 2019 mijn opleiding afgerond en ben sinds maart 2020 ingeschreven in het register.

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij een Big Four accountantskantoor. Na drie jaar ben ik overgestapt naar een regionaal MKB accountantskantoor. Door een overname van dit MKB accountantskantoor door een grotere accountantskantoor, heb ik mijn koers opnieuw bijgesteld naar een MKB accountantskantoor. Zo kwam begin 2019 Koers!¡ op mijn pad.

Bij Koers!¡ focussen wij niet alleen op kwaliteit en onze wettelijke taak maar denken wij dagelijks mee aan procesoptimalisatie, werkgeluk en werkplezier. Het is een platte organisatie met een gezellige werksfeer en cultuur waarbij iedereen, ongeacht functie en rol binnen de organisatie, ideeën kunnen inbrengen. Zo maken wij gebruik van handige tools, gezonde en moderne werkplekken en werken wij samen met externe deskundigen die ons adequaat coachen en up to date houden in ons vak.”

Mijn Koers!¡waarde

“Als audit manager binnen Koers!¡ ben ik verantwoordelijk voor de aansturing, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. Ik geef leiding aan het controleteam en begeleidt uitdagende controlewerkzaamheden bij verschillende organisaties. Verder ben ik ook het aanspreekpunt voor de verschillende organisaties en zorg daarbij voor de planning, voortgang en afronding van de controles.

Naast mijn functie audit manager ben ik ook kwaliteitsmanager binnen Koers!¡. Ik ondersteun de kwaliteitsbepaler in de naleving van het kwaliteit stelsel van Koers!i, wat ik bijzonder interessant en leerzaam vindt. Ook ben ik betrokken bij offertetrajecten en werving van personeel, wat divers en uitdagend is.”

Werken bij Koers!¡

“In balans zijn is cruciaal. Niet alleen in de jaarrekening maar ook in het dagelijks leven van een accountant. Als moeder van een jong gezin vind ik het belangrijk en prettig om flexibel te zijn. Bij Koers!¡ krijg ik veel ruimte en is er veel flexibiliteit. Ik voel me dan ook de baas over mijn eigen agenda”.

 

Quote van Jennifer

“Life is like accounting. Everything must be balanced.”

 

 

Neem contact op met Jennifer